Nieuwsberichten

23 feb
Leerlingen JTHL te gast bij radioprogramma van UNITY FM

Op zondag 21 februari 2014 zijn leerlingen van het JTHL te gast bij het programma Unity's Regiorotonde van UnityFM. Het radioprogramma is van 10 tot 12 uur te beluisteren op 105.7 FM of via www.unityfm.nl of Ziggo digitaal kanaal 780. 

21 dec
Kerstvoorstelling 2013

Zaterdag 21 december zal de productieklas van het JTHL een kerstvoorstelling spelen in een voormalige garage aan de Van der Valk Boumanweg 184, naast zonnestudio Alternatief. De voorstelling begint om 13:30 uur, 16:00 uur en 19:00 uur.

Voor meer informatie klikt u hier.

Direct kaarten reserveren? Klik hier!

19 nov
Kijklessen voor ouders ern belangstellenden

Op dinsdag 19 en woensdag 20 november zijn er kijklessen voor ouders en belangstellenden.

31 okt
Lichtjesparade Leiden

Op donderdag 31 oktober zal van 17:30-20:00 in de Leidse binnenstad de Lichtjesparade plaatsvinden. 

Leerlingen van het JeugdTheaterHuisLeiderdorp zullen in samenwerking met theatercollectief Fields of Wonder een theatrale bijdrage leveren.

Het thema van de Lichtjesparade is dit jaar 'Halloween'.

Klik hier voor meer informatie.

24 sep
Open huis en start van de lessen

Op 24 en 25 september worden de eerste lessen van het seizoen 2013/2014 gegeven. Dit zijn tevens gratis proeflessen voor belangstellenden van 6 t/m 18 jaar.

7 sep
Eerste Uitmarkt in Leiderdorp

Het JTHL doet mee met workshops en een informatie kraam aan de eerste Leiderdorpse uitmarkt in de Houtkamp. 

9 jun
5RoeFestival

Onze jongeren groep 12+ zal weer deelnemen aan het 5RoeFestival in Noordwijkerhout.

18 mei
Festival Speel het spel

Wat is je favoriete speelgoed? Nieuw of oud? Welke spelletjes speel jij het liefst? Speel je liever binnen of buiten, in je eentje of samen met anderen? En wat als speelgoed tot leven komt of je knuffel kwijt raakt? Wat gebeurt er als je met iemand een spelletje speelt en jij wilt winnen? Wanneer is het spel spannend, grappig of eng? 

De lesgroepen van JeugdTheaterHuisLeiderdorp hebben alles uit de kast gehaald en hun spelkunsten laten zien in dit theaterfestival met als thema:

Speelgoed en Spelletjes

Op zaterdag 18 mei 2013 heeft het 6e JTHL festival plaatsgevonden. Dit jaar in het Theater Ins Blau in Leiden.

In dit festival van de cursus 2012-2013 hebben alle leerlingen door middel van optredens laten zien wat zij inmiddels kunnen in de vorm van spel en dans. 

Het was een fantastische dag. De spelers hebben hard gewerkt om zo tweemaal een geweldige voorstelling te spelen voor volle zalen in een middag- en avondvoorstelling. Zeven verschillende optredens vulden het programma met veel humor, gekte, plezier, maar ook emotie. Samen met de spelers, alle hulpouders en het productieteam hebben we er een mooie dag van gemaakt!

Tijdens de voorstelling zijn er professionele foto's gemaakt door PAM-fotostudio. T.z.t. zal een link worden geplaatst naar de website, waar foto's kunnen worden besteld. Hou de website in de gaten!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9